You are here

When I create a forum topic the site usually hangs....

5 posts / 0 new
Last post
Genisys
When I create a forum topic the site usually hangs....

Almost every time I create a forum topic, the site hangs on me, though it does end up posting the topic...

I can't figure out why it's doing it, but it's a bit annoying...

All of my work has been moved to this community....

https://www.facebook.com/groups/nwnopencommunity/

 

  • up
    50%
  • down
    50%
TheStoryteller01

When I use IE, it's the same for me - I also can't post links, the site completely hangs up as soon as the link menu opens.

However with FF everything works fine.

You can check out my NWN2 downloads at www.thestoryteller01.wordpress.com

  • up
    50%
  • down
    50%
Proleric
Proleric's picture

Agreed. Many features of this site don't work with IE, but do work with Firefox.

Other features don't seem to work with any browser, though there are workarounds.

I understand this is down to the underlying Drupal software, so no improvement is expected to the project pages. Evidently niv is working on a replacement for the forum pages.

Severe posting lag when creating a new topic or reply often occurs. I don't know why. Better to wait several minutes before attempting to repost, otherwise duplicates result.

 

NWN and DAO adventures at http://proleric.com/

  • up
    50%
  • down
    50%
Asharin

Same issue with Chrome/Chromium.  Can reply to topics and edit topics just fine, but posting a new one? Error! but does actually post it 

I am Dyslexic of Borg. Resemblance is fertile, your ass will be laminated!

  • up
    50%
  • down
    50%
niv

This should finally be fixed now, although email notifications will now lag a few minutes.

  • up
    50%
  • down
    50%